Mobil inlägg - coffe corner

Hej! Sitter på ett cafe och har precis varit hos tandläkaren. Inga hål! Jag valde att stanna kvar här eftersom jag snart har konfa träff kl. 11. Så jag skippade frukosten och äter en fralla och the här på coffe corner istället. Sedan ska jag hem och fortsätta packa. För imorgon åker jag på konfaläger. Jag är ganska trött för jag skulle ha gått upp 8 men jag somna om och vaknade inte förns pappa väckte mig 20 min innan min va hos tandläkaren. Så har inte riktigt vaknat än. Skriver sen! Kramar, Sally

Överraskad

Wow, Allsång på Skansen tog verkligen en bra start och hade med mycket bra och humor och sång och ja, det förvånade mig! Men många bra komiker, skämt, sånger, artister, bra upplagt. Hela grejen var riktigt bra.

Jag var och såg Romeo och Julia med Zelmerlöw och Pagler på Göta Lejon, som jag tyckte va otroligt bra! En av mina favorit karaktärer var Mercutzio som spelades av Anton Lundqvist som, som nu är Webb grej på Allsång på skansen och vad expressen säger sidekick till Måns (som han typ var i Romeo och Julia till Måns), och kommer in ibland. YES! Love him. Riktigt talangful skådis och komiker och ganska gullig. Det är också lite kul eftersom han och Måns jobbade tillsammans i Romeo och Julia och sedan nu också.



Anton Lundqvist i Romeo och Julia.



Måns Zelmerlöw i Romeo och Julia





Nu tillsammans igen!

Även dem som inte brukar gilla allsång på skansen borde ge den en till chans. Bara dem kan hålla samma glans i fortsättningen!


Cliffdiving!

Okej inte riktigt! Men halft...fast lägre och inte dykning.

Jag var på Lövsta badet idag med mina kompisar vid klipporna. Hade aldrig varit där men det var riktigt kul!

'

Det var riktigt svårt att hoppa i om man stod och tänkte. Mina ben började darra när jag började springa för att hoppa! Men det var nog bara runt tre meter just där vi hoppade. Kul men läskigt ändå! Jag fick också några sår. Ett på knät och en på stortån men inget stort. Tack o lov.


Måndagen den tjugosjätte juni tvåtusenelva

Idag har jag varit i stan med Johanna, Lisa och Sofia. Jag lägger upp mina köp imorgon! Jag insåg också att jag egentligen hatar att shoppa! Eller? Jag får ångest om det blir fel och jag hittar bättre i andra affärer, men är inte säker om jag ska byta. Och den är ju ändå dyrare..? Men snyggare...? Fast den passare bättre till det plagget...? Ja, jag orkar helt enkelt inte alltid med lyxproblem!

Men vi hade såklart jättekul!



Jag har hittat en jättebra svensk hemsida där det bl.a. är frå frakt på allt och väldigt snabb leverans. Priserna ligger också lite under det vanliga priset i butiker. Det finns massvis med märken och bl.a. Converse för runt 500 kronor!

Klicka på bilden och check i out!



(Finns även för killar på smartguy.se. Men du kan klicka dig dit på smartgirl hemsidan!)


Kramar,

Sally


Sprit, Sill och Blommor

Hej gullungar!

Har varit på landet och sedan ända ner i Skåne på midsommar firande! Våra kompisar har ett landställe där och vi brukar fira det där men några andra familjer.

Nu har jag för någon timma sedan kommit hem från Skåne med en 8 timmars bilresa. Har inte riktigt hemtat mig från illamåendet, men det kommer!

I Småland på Karlsson köpte jag denna fina tavla med New Yorks gator på för *trumvirvel* 49 kronor! Riktigt billig affär med allt möjligt. Jag köpte även ett plåster paket som såg ut som flipflop!








Här är lite bilder som jag tagit i kollage.







Kramar,


Sally



Förhandsvisning hemma!

PAUL är en ny amerikansk komedi film som har premiär i morgon. Jag kollade på den för en vecka sen och jag visste inte då att den inte ens hade haft premiär än. Meeen..jag såg då att den skulle ha premiär imorgon på sf.se så; Check i out!

Det är en film för alla, kanske liite "fula ord" i den och lite andra saker som kanske ändå ger den rätt att ha någon åldersgräns. Men den är riktigt RIKTIGT rolig och är en väldigt gullig film också.

Klicka på bilden för att komma till filmens sida på sf.se (där du också kan se trailern)!



Den handlar om två ganska sci-fi tidnings nördiga killar som åker med den charmiga brittiska dialekten från england till Usa för att gå på ett convent. Sedan har dem också planerat en resa till de mest "Alien" haunted eller vad man ska säga, platserna i Usa. Ex. Area 51. De träffar på Paul, Alien som är jagad av typ några FBI liknande människor. Paul har gaanska speciella krafter...och är as rolig! Han beter sig som en människa i stort sätt. En romans kommer också, och den är i alla fall full av humor!



Här är trailern!



Rekomenderas absolut!

Muvis

Tjenare tänkte berätta om filmerna jag såg i helgen som gick på TV. Nu när det är sommar sätter dem alla bra filmer på. Och på vintern kommer ju också bra filmer men inte lika ofta.

I fredags såg jag Jerry McQuire på SVT1. Det var en film från 90-talet någon gång med bl.a. Tom Cruise och Renée Zellweger, en av hennes första stora filmer och Cuba Gooding Jr.

Den handlar om Jerry McQuire (Tom Cruise) som är agent för olika sport stjärnor och älskad av alla. Men så tar hans karriär ett stup ner och mycket händer. Det är också en stor romans i filmen.

Så lite Romantisk Komedi. Men den är riktigt bra! Rekomenderas.



Någon som jag tycker är så himla gullig är Renées son i filmen. För gullig! (Fast som nu är ganska stor)



Ett litet roligt klipp från när han försöker ha kvar hans clienter. (Om du inte orkar se hela även fast den inte är så lång så kan du börja från 2.30)





Den andra filmen jag såg var Michael Clayton (Alla filmer verkar ha huvudpersonens namn! :))

Den var väldigt komplicerad och avslöjade inte så mycket.  Jag rekomenderar den inte om du ofta har svårt att förstå filmer och inte fattar så mycket. Men om inte, är det en väldigt bra och intressant Thriller för dig och har fått väldigt bra betyg!

Jag själv förstår fortfarande inte allt men jag förstår det stora i filmen. Skådespelaren är i alla fall George Clooney och filmen är från 2007.

Den börjar med en scen som är i slutet men i början förstår man ju ingenting av den. Det är faktiskt väldigt kul.




Här är trailern!


Hallojsan

Hej :) bloggade inte idag. Har inte hunnit. Jag scrapbookade hela förmiddagen med mitt Kompis fotoalbum (ett litet projekt jag har i sommar), sedan var jag på gymmet med mamma, det var jätteskönt! Sedan fortsatte jag med scrapbooking och nu sitter jag här och har tittat på film. Kollade på "De utvalda". Svensk deckare. Mamma och pappa hade bröllopsdag igår så vi hade middag för det idag eftersom pappa och lillebrorsan inte var hemma då.


Jag ska skriva imorn om de filmer jag har sett!

Kramar,

Sally

Vipp som det var...

så insåg jag hur man direkt lägger upp videor från youtube på bloggen! Call me an einstein!
Detta är min musikvideo som jag själv har gjort. (Skådespelare: Mamma och Pappa) Vi hade ett skolarbete att alla individuellt skulle göra en musikvideo, vilken låt som helst, hur slom helst. Så här är den. Allt är "hemma gjort" eller vad man ska säga.
Little House - Amanda Seyfried

Sura miner och sommar och sol passar bara inte ihop

I alla fall inte teoretiskt sätt...



Retro Tvillingar


Den sista, JAG VET, ser man väldigt tydligt att den är redigerad. Jag kunde ha fixat det i ett program men jag orkade inte just nu. Så det blev bara en bas redigering..jag kanske lägger upp resten sen.


Kramar,

Sally

Hej rubrik

Idag har jag fortsatt att sortera allaaa papper från åttan och jag försöker bygga upp ett system för vad jag ska göra med alla papper och så. Så ska åka och köpa lite mapp grejer och så nån dag. Nu håller jag på att lägga in det mesta i pärmar och kollar igenom sånt vi har gjort lite. Man kan hitta roliga grejer!

Annars har jag också varit och badat, det var ganska kallt! Men skönt ;) Men solen var inte ute så mycket, väldigt växlande.

Nu när jag gick in på min e-mail hade jag MASSVIS med obesvarade e-mails och typ 99% av dem var från facebook! Gaaaaaaaa! Jag fick gå igenom varenda rad och kunde radera 35 st i taget. Nu är jag klar iaf! Det var ändå inte så länge sedan jag kollade e-mailen. kanske inte lika ofta nu på sommarlovet, men ibland.








Missat med minuter

Auugh! :/ Det har precis varit solförmörkelse och jag missade den! den slutade 23.03 eller något och den är nu bara några minuter efter! Dem sa att den var svår att se men att det skulle vara en väldigt lång!

Jag får väl se nästa gång,

Godnatt kramar,

Sally

Grillning i regnet!

Tjenare :) Igår eftermiddag/kväll hade vi grillkväll med klassen tjejerna! Ingen kille kunde (vågade/ville) komma. Töntar...

Iaf så hade vi jättekul även fast det började regna. Vi var inte alla tjejer men de flesta och vi var på stranden och snacka, bada, busa och grilla.




Bättre sent än aldrig

Jag har idag sett Kick-Ass (som jag vet alla typ redan har sett, men jag har inte det, tills nu då!).

Visst var den överdriven som bara den men den vara på samma gång ganska skön, och jag älskar karaktärerna (Kick-ass, hit-girl och big daddy). Även om vissa scener är lite äckliga så är filmen skitbra!





Älskar Chloe Moretz som spelar Hit-girl eller Mindy. Klicka HÄR för att komma till hennes sida.






Så gott så man offrar att kräkas

Har provat alla olika toblerone nu! :D

Först den vanliga (gul), sedan den mörk chokladiga (svart), den vit chokladiga (vit) och sedan den med blandade choklader (blå)!




Alla var goda, men den mörkachokladen tog bort lite av den här toblerone honungs smaken (även fast jag älskar mörkchoklad), den vita var bra, bland chokladen var väldigt intressant och den vanliga, aa, är den vanliga. Alla var jättagoda, älskar man något är alltid orginalet bäst.

Klicka på bilden för att komma till deras original hemsida! (Där finns ännu mer smaker och deras recept på olika grejer, som toblerone mousse!)

Efter hade jag ganska ont i magen eftersom jag också provade marabou carribean när jag kollade på film, som var okej (men jag gillar inte marabou så mycket över huvud taget :P). Berättar mer om det i övre inlägget.

Kramar,

Sally

Har inte riktigt fattat än

Jag vet att det är sommarlov, det är ju kanske lite svårt att missa. Men det känns ändå inte riktigt som "Sommarlov" än. Typ bara helg. Utan läxor. Faast..Det börjar nog komma, lite iaf. Det är fint väder och jag kan i stort sätt göra vad jag vill. Det tar väl bara tid att förstå. Men jaja! :D

YAay!

Jag har berättat att jag gillar ett märke som heter Aussie, från Australien. Dem gör hårprodukter. Iaf så har det inte varit allt för känt i Sverige men nu har dem kommit med reklam!


Klicka på bilden och se hur andra använder produkten, hur dem fixar håret. Man kan anmäla sig själv om man vill.

Eller klicka på den här bilden för att gå till deras websida där du kan se alla deras produkter.



Du kan köpa dem på bl.a. Åhléns som har några av deras grejer.

Många kramar,

Sally

Godmorgon!

Hejehj :) Har varit uppe sedan 09.15 typ. Många har väl skolavslutning idag, min brorsa har det. Fast jag hade ju det i Onsdags.

Iaf så ska jag på min grannes student senare idag, men först idag ska jag gå och shoppa med Lotta!



Kramar,

Sally

3 poäng och ett toppenlag

Har precis kommit hem från en match mot Järfälla. Dem ligger först i serien (Sanktan) och vi ligger tvåa. Vi vann med 3-0! :D Nu ligger vi bara ett poäng under dem och vi har spelat en match mindre. Ni gäller det att vinna den på lördag. Har ont i hälsenan/foten men jag hoppas det blir bättre.

Jag älskar verkligen mitt lag! Vi är verkligen ett lag.

Bra kört!!



Kramar,

Sally

Design hjälp för nybörjare :)

Jag vet hur jobbigt det är när man i början har precis börjat blogga och man har INGEN ANING hur man får dem där snygga designerna som alla andra har.

Antingen kan man bara gå in och surfa efter förklaringar. Det gjorde jag, och fick också klura ut lite själv. Sedan finns det också bra förklaringar på min kompis Emmas blogg.

Men att designa själva headern är inte så svårt bara man vet vad man vill ha. Man kan lika gärna göra det på Paint eller Power Point. Det svåra är måttet och koderna. Det är det som är svårt med Blogg.se för att det är massa koder, till skillnad från Devote.se. Men det är också bra, för att när man har lärt sig kan man redigera mycket mer på Blogg.se. Det är sådana koder som man håller på med på riktiga hemsidor.

Men lite hjälp kan väl dem här bilderna vara. Bara för att veta vad allting betyder. Jag föreslår att man börjar att ha temat Fashion och man ska designa bloggen. Dem här gäller bara för det temat. Här är några va titeln orden och vad du kan redigera där.













Om jag var otydlig i något eller om du vill veta mer om hur man infogar header och bakgrund kommentera eller fråga mig på e-mail: [email protected] 


Hoppas det hjälpte lite!

Kramar,

Sally






 


Kreativa foton från landet

Lite redigerade





Dem här är däremot inte redigerade










Gissa? En flaggstång!


Sommarlovs belöning?

hejhej :)

Fick av mamma och pappa en liten "gift". Tack!





Kramar,

Sally


Solen kom ut

Hej Hej, nu har solen kommit ut och jag drar av till fotbollsträning!
En väldigt random bild på mig för ett tag sen när vi kör match (i blått). heh.
Kramar,
Sally

Här kommer första...

Titel: Abduction
Skådespelare: Taylor Lautner, Michael Nyqvist, Alfred Molina
Jag vill ge den här filmen "veckans biofilm" för att det är Taylor Lautners första (nu efter Twilight Saga) stora egna film. och den verkar vara en ganska inressant action. Det väldigt coola är att våran svenska Michael Nyqvist ärmed i den och har en ganska stor roll! coolt :D. Han hittar ett baby-foto av han på internet på en hemsida för försvunna människor. Nu vill han ta reda på vem han verkligen är.
Den har Premiär i September så vi får vänta över sommaren för att få se denna film.
Trailern: http://www.sf.se/filmer/film/77001480/Abduction#up
Titel: A walk to remember
Skådespelare: Mandy Moore, Shane West, Peter Coyote
Den här filmen ska vara jättebra har många sagt! Den är en lite äldre (inte så gammal, från 2002) film som ska vara jättevacker! Med bl.a. Mandy Moore som vi bl.a. sett i "Tre systrar och en mamma". Det är fina låtar i den, en som jag och min kompis Johanna uppträdde med: "Cry". Om man kollar på kommentarerna på Youtube kan man också se hur bra den är. När dem säger A walk to remember så menar dem "down the ile" eller vad man ska säga. Ni får se trailern! (Den finns också på Bok, skriven av Nicholas Sparks!)
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=zZweRchCNok

År 8

Hej!
Kom hem från skolavslutningen nu. Vi skulle egentligen gått och badat, men vädret hade andra planer. Visst är det mysigt att bada i regnet, men det blir så svårt och allt om man har så fina kläder på sig! Så vi ska gå och bada någon annan dag i veckan.
Dem säger att åttan är det svåraste och mest häktigaste året. Och ja, det kan dem (vem det nu är som säger det) ha rätt i, men också det roligaste! Jag vet inte vad andra tycker, men jag har även fast jag ibland bara velat gråta av stress och nervositet tyckt att det var väldigt kul att lära sig och intressant. Haha. Och ett plus kan ju också vara dem fantastiskt bästa lärarna som jag fick nu i åttan. Jag kommer tråkigt nog inte få ha alla i nian.
Nu är det väl sommarlov, fast kanske för andra börjar det på fredag. Vill iaf säga glad sommar!
Här är min outfit och sminkning (inte såå speciell, men jag blev nöjd) och lite bilder från skolavslutningen.
Körde blå eyeliner och silvrig/svart mascara
Jag gillar våra skolavslutningar, dem är roliga :)
Niorna och dem "högt uppsatta" lärarna (rektorn osv.) tågar in
Det här får vi göra nästa år! Vi i Sverige får ju inte göra såhär med sånna här hattar och grejer, men i IES får vi det!
Uppträdanden!
Priser ges ut
Kanske inte var det finaste fotot på mig, men här är Lily, Sofia och Jag
Kramar,
Sally

Vila i Frid min Älskade lilla Vän

Har precis varit på piano avslutning. Det var kul. Men när vi var på väg hem sprang en svart katt ut över gatan och hamna under bilen framför oss. Det var den hemskaste upplevelsen jag har varit med om i hela mitt liv. Jag ville bara hålla för öronen och stänga ögonen till någon annan värld och katten tumlade och alla skrek och vi stannade.
Jag vet inte vad du hette men jag vill tillägna det här inlägget till dig katten och dens ägare som mist den. Eftersom jag själv har katt skulle jag bara kunna tänka mig.
Du sprang en gång av liv på en äng
Plötsligt försvann ängen
Men den är inte borta
Du får bara fortsätta leka och springa på en annan äng, i ett annat rum

Älskade Sveaborg

Åkte till landet förra onsdagen på kvällen och kom hem nu i söndags. (För ni som inte fattar så heter mitt landställe Sveaborg, inte byn, utan skälva huset) Det tar 5-6 timmar att åka dit, så det är en litenbilfärd.

Jag brukar göra rätt mycket, och andra i släkten brukar också vara där på sommaren, men nu var det bara min familj och jag hade det jätteskönt. Jag solade, "hängde" med fåren, badade i vår lilla vik..eller strand eller vad man ska säga, spelade kubb, botcha och sånt, cyklade, och säg inte till nån; lärde mig att köra bil lite! Pappa visade lite på grusvägar i skogen, det kommer typ inga bilar där, så nu är jag lite berädd till när jag ska börja övningsköra. Det var i alla fall väldigt skönt!

Jag vet, ganska många bilder!



Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra i bilen...så här kommer lite random fotos...



Lillebrorsan och Champ ligger och slumrar <3



Champ ligger och svalkar sig i skuggan.



ON THE TOP OF THE WOOOORLD!



Finaste fåren <3 :)



Tagen av pappa. Hans idé med solen...haha.



Skönt!

Det kommer lite andra biler sen!

Kramar,

Sally


Grattis på nationaldagen Sverige!

6 Juni idag och jag kan säga att det var väääldigt mycket folk i stan. Både turister och svenskar. Jag var där med min kompis på T-Centralen och vi gick till Djurgården och hade picknick. Jag hade oreos och hon hade hallon ballerina. Haha.

Det kom några, det lät som spanska, turister och frågade vart "City Hall" låg någonstans. Alltså stadshuset. Jag hade åkt dit en vecka tidigare och kände mig stålt som kunde berätta vägen! Annars tycker jag det brukar vara lite pinsamt om någon turist frågar och man inte vet. Daah! Hon har bott i Stockholm i hela sitt liv och vet inte ens vart det ligger! - Men nu visste jag :)



"Svensson" kramar,

Sally


I MADE IT

Jag fixade headern! :D Började designa en ny nu imorse, det är inte det som är svårt. Utan att fixa så att det blir rätt på bloggen, ta bort kanter/padding, bakgrunds koder, rätt färg. Men nu är jag klar! Och jag har lärt mig mer om hur man gör nu. Man får helt enkelt bara klura ut det.

Ska i alla fall ut nu i fina vädret med kompis :)

Och på onsdag drar det av till skolavslutning!

P.S lägger upp bilder och berättar om landet senare.

Kramar,

Sally


DESIGN IN PROGRESS

Heej :D

Jag håller på med min header. Men det blir så stort problem med koder och grejer. Har suttit i timmar. Just nu orkar jag inte mer. Får fortsätta imorgon eller köra något enklare.

Kramar,

Sally

Sallybloggsfärd

Jag kan förklara...

Hejhej,

Jag skrev aldrig det, men sa däremot det till vissa, att jag skulle ta en "paus" med bloggandet eftersom jag blev så otroligt "bloggig". (Ingen förstod nog vad jag precis menade..så..) Jag menade att jag kände att jag inte kunde ta min tid åt att blogga. Jag hade så mycket i skolan och aktiviteter. Jag kunde ju fortfarande ha bloggat, klart!, men det skulle vara så svårt. Jag skulle bara vilja blogga hela tiden och alltid vilja blogga om jag kom på något jag ville blogga om. Så lösningen var lixom att jag bara slutade helt.

Däremot sa ag att jag skulle skriva om Spanien och att på Kristihimmelsfärd så skulle jag börja blogga igen.

Så - Här är jag! Redo att blogga igen. Nästan. Grejen är att jag är på landet, så har inte riktigt samma tillgång till dator, OCH jag hade tänkt fixa klart min header/design. Så jag kommer troligen inte blogga tills jag kommer hem. Innan skolavslutningen, om några dagar börjar jag blogga igen.

Jag har ju försökt fixa en header! Men det är så svårt. Blir aldrig nöjd! De e klart att man byter lite ibland men jag håller på med en som jag ska försöka ha klar snart.

Så vi ses allihoppa. Hoppas alla har det bra!

Många sommar kramar,

Sally


RSS 2.0